Firma

Comptes i Control és una firma de serveis professionals especialitzada en auditoria de comptes i consultoria financera.

Desenvolupem la nostra activitat en tot el territori nacional i comptem amb una posició ferma a Catalunya, ja que tenim ubicades les nostres oficines centrals a Barcelona i disposem d'un centre propi d'atenció a empreses a Mercabarna.

Els nostres clients són, principalment, petites i mitjanes empreses que valoren un servei d'auditoria àgil i proper, i amb un alt grau d'implicació com el que ofereix Comptes i Control.

Amb l'objectiu d'assolir l'excel·lència en els nostres serveis, aportem solucions innovadores i adaptades a cada client, a través d'una metodologia basada en el rigor, la proximitat i la confiança. El nostre valor afegit es troba en els molts anys d'experiència que acumulem en diferents sectors, la serietat i la qualitat que garantim i l'exigència que ens marquem per assolir els objectius fixats. 

El nostre principal capital són els professionals que formen part de l'equip de Comptes i Control. Persones dinàmiques, innovadores, altament compromeses i èticament responsables.

Visió general del despatx principal

La nostra filosofia

Missió

Oferir als nostres clients un servei integral, especialitzat, de qualitat i excel·lència, aportant un equip humà compromès, innovador, ètic i amb vocació de servei.

Visió

Volem ser una de les principals firmes de serveis professionals per les petites i mitjanes empreses del nostre país, oferint serveis i solucions multidisciplinars adaptades a cada client i amb els màxims estàndards de qualitat.

Valors

  • El client en el centre: la nostra principal preocupació són les necessitats dels clients, per això oferim serveis integrals que els hi facilitin la gestió financera i la presa de decisions.
  • Actuem amb integritat: entenem la importància de les nostres conclusions per la presa de decisions, per això som objectius, imparcials i respectem la independència.
  • Treballem en equip: escollim treballar en equip, compartint responsabilitats i èxits. La confiança, la col·laboració, la formació i el suport mutu defineixen les nostres relacions.